Bár előbb rájuk találtam volna

Én is, mint azt gondolom nagyon sokan rajtam kívül mások is, egészen hosszú – hosszú időszakon keresztül, mondhatom éveken át küzdöttem annak a nehézségével, hogy mit tegyek azokkal a régebbi apple eszközökkel, legyen az használt iphone telefon vagy használat macbook gép, amit lecserélni kívánok. Mert hogy nyilván mindegyik tökéletesen működőképes volt mindig, hiszen nagyon vigyázok ezekre az eszközökre, tényleg egy karc sincsen rajtuk soha, sőt, még egyetlen egy esetben sem kellett soha a telefonomat sem szervízbe vinnem, még csak le sem ejtettem egyetlen alkalommal sem, így nem akartam volna a fiók mélyén hagyni ezeket az eszközöket úgy, hogy aztán semmilyen használatba ne kerüljenek többé.

Persze kerestem én is rengetegszer megoldást erre, azonban sosem találtam, mert valahogyan soha nem éreztem magam biztonságban egyetlen használt kereskedés csapatával szemben sem, az pedig hogy én magánszemélyek között keresgéljek új gazdát ezeknek a készülékeknek annyira sok idő és energia befektetést igényelt, és annyi komolytalan érdeklődő volt sajnos, akinek vagy nem is volt pénze, csak érdeklődött, vagy nem is akart komolyan vásárolni csak nem volt épp jobb dolga, hogy feladtam ezzel a tervvel is. Keresgéltem, de közben rengeteg eszköz került mégiscsak a fiók mélyére.

Azt kell hogy mondjam, hogy most viszont rátaláltam az igazi partnerre, aki az iphone felvasarlas keretében az összes régebbi készülékemet felvásárolta, ezzel pedig vissza helyezte ezeket az eszközöket abba körfogásba, amiből igazság szerint sosem szerettem volna kiszakítani őket. Iszonyat korrekt és egyenes ez a csapat és biztos vagyok benne, hogy nagyon sok ember számára nyújt a jövőben is segítséget majd, mint ahogyan abban is, hogy mindenki maradéktalan elégedett lesz a szolgáltatásukkal. Bárcsak már régebben rájuk találtam volna. Sok kellemetlenségtől mentett volna meg engem is.