Férfiillatok

Ha bele gondolunk abba a kérdésbe, hogy a férfiak, vagy a nők hiúbbak-e, kapásból rávágnánk a választ, hogy hát ez nem is kérdés, egészen biztosan a női nem egyedei a hiúság mintaképei. De ha már eléggé korosak vagyunk ahhoz, hogy néhány férfit alaposan megismerjünk, bizony egészen bizonyosan akad köztük olyan, akit egyáltalán nem érdekel az a kérdés, hogy hogyan is néz ki. Ennek a férfi típusnak minden mindegy. Gondolhatunk itt az öltözködésre, az az a megjelenésre, legyen az a mindennapi, hétköznapi viselet, vagy az ünnepi, alkalmi készülődés. Ilyen a hozzáállása higiéniához is. Az alapvető tisztálkodáson kívül nem igen érdekli az illetőt, hogy akad a piperepolcon kifejezetten férfiaknak készített parfüm, borotválkozás utáni arcszesz, netalán dezodor. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy a gyengébbik nemmel szemben viszont rendkívül kritikusak. Ők azok, akik igencsak megnézik, ha elvonul előttük egy nő az utcán, vagy bevásárló központban. És legtöbbször a véleményüket is hangoztatják, nem is akármilyen stílusban.

Van a férfiaknak is azonban egy olyan rétege, akit bizony nagyon is foglalkoztat a divat, a megjelenés, a stílusos öltözködés, az alkalomnak megfelelő ruhák kiválasztása, az illatanyagok használata. Sokszor ezek a típusi férfiak még kényesebbek is, mint a nők nagytöbbsége.

Nagyon nehéz kitalálni a számukra legmegfelelőbb piperecikkeket. El kell varázsolni nem csak illatanyaggal, de a megjelenésükben is a parfümöknek ezeket a férfiakat. Sokszor széttárt karokkal állnak a nők, hogy hol keressék a legalkalmasabb férfias illatszereket.

Az avon parfüm a legtöbb különös kérést ki tudja elégíteni, akár illatát, akár megjelenését, akár az árát vesszük is figyelembe. Biztosan merem állítani, hogy mindenki megtalálja a legmegfelelőbb termékeket a kínálatból. Ráadásul igen gyakori akciók is vannak, amikor árun alul juthatunk hozzá a keresett darabokhoz.