Mert mindenkinek elkel egy kis segítség

Én ha visszaemlékszem arra a pillanatra, amikor megláttam, hogy felvételt nyertem az általam nagyon vágyott és preferált egyetemre, azt hittem, hogy akkor kezdődik el az életem, és hihetetlen boldogsággal töltött el, hogy onnantól magamért kellett felelősséget vállalni, az önmagam dolgaiért nekem kellett megküzdeni, hiszen így kötöttünk egyezséget a szüleimmel. Ha felvesznek az egyetemre felköltözök egy albérletbe budapest valamelyik frekventált kerületébe, lehetőleg közel az egyetem főépületéhez, és onnantól nekem kell igazgatni a saját dolgaimat. Persze segítséget bármikor kérhettem és kérhetek is tőlük, azóta is, de a saját lábamra kellett álljak. Igazából ez egy örök vita volt az édesanyám és édesapám között, hiszen anyu folyamatosan babusgatott volna, apu pedig szerette volna, ha szépen lassan a saját lábamra állok, hiszen jól tudja, hogy mennyire nagy szükség van erre a mai világban, már egészen fiatalon is.

Madarat lehetett velem fogatni, és úgy gondoltam, hogy enyém a világ, azonban már az első feladatnál, az albérlet keresés feladatánál úgy látszott, hogy beletörik a dolgokba a bicskám. Egészen egyszerűen nem találtam megfelelő lakást, sem albérlet sem pedig kiadó szoba formájában. A magánhirdetések tömegesen hullottak el a nem megfelelő feltételek miatt, a szobák esetében pedig sem a környezet, sem pedig a hirdetés nem volt korrekt, így sokszor el sem jutottunk odáig, hogy bármelyiket is megnézzem. Emlékszem, hogy mennyire nehezen ment akkor a választás.

Most pedig, amikor munkahelyet választottam már magamnak az egyetem után, azt kell mondjam, hogy megtaláltam az albérlet keresés tökéletes segítségét, hiszen a https://www.alberletbudapest.hu/ csapat nem csak hihetetlen jó ajánlatokat nyújtott számomra, hanem rendkívül segítőkész és lelkiismeretes hozzáállásával olyan biztonságot adott számomra a keresgélésben, ami azt gondolom, hogy megfizethetetlen. Én már önálló kiadó lakás keresésben kértem segítséget, és találtam is egy gyönyörű lakást kiadó ingatlan formájában a 9 kerület egyik frekventált helyén, de a kiadó szobák is hihetetlen jó kínálatban várják a hozzájuk fordulókat, és azt hiszem, hogy egyetemistaként talán az egyik legjobb megoldás becsatlakozni valahová.

Éppen ezért minden olyan kis fiatal számára, akinek még új Budapest és kiadó szoba vagy kiadó lakás keresésben törik a fejüket, csak javasolni tudom, hogy keressék fel ezt a kis csapatot, mert biztos vagyok benne, hogy tökéletes ajánlatokat és segítséget fognak tudni adni számukra, mint ahogyan abban is, hogy segítségükkel nem kínszenvedés, hanem élvezetes választás lesz a kiadó szoba vagy lakás keresés. Ha nekem annak idején ilyen lehetőségem lett volna, biztosan sokkal jobb élmény maradt volna az első lakás budapest területén.