Egy ismerősöm ajánlása

Nem tudom hogy ki járt már úgy, hogy nagyon szüksége lett volna a telefonjára, és persze az élet pont akkor leckéztette meg, és törte össze, ejtette le vagy csak épp tette valahogy használhatatlanná a készülékét. Én így jártam nem is olyan régen, és megmondom őszintén, hogy sosem gondoltam volna, hogy ennyire kellemetlenül fogom érezni magam amiatt, mert épp használhatatlan a telefonom, nem is igazán tudtam mit kezdeni ezzel az egész helyzettel.

Történt ugyanis, hogy az új céghez ahová nemrég mentem át dolgozni egy delegáció érkezett, és az én első igazi saját nagy feladatom lett az, hogy őket fogadjam és folyamatosan minden programra és helyszínre kísérjem, és persze mindeközben gondoskodjak arról, hogy minden rendben legyen, ne legyen semmiben hiány, minden közlekedési és egyéb probléma el legyen hárítva és még sorolhatnám. Persze mondanom sem kell, hogy minden adat a telefonomon volt és minden telefonszám, elérhetőség szintén egy jegyzetben volt lementve, amiről nem készült még biztonsági mentés, arról nem is szólva, hogy az én telefonszámomat is mindenki tudta akinek szüksége volt rá, és nem tudtam értesíteni senkit, hogy másik számot hívjon esetleg.

Éppen ezért nagyon gyorsan szükségem volt egy megbízható és profi csapatra, aki tökéletes eredménnyel és biztonsággal képes megjavítani a telefonomat, aminek teljesen darabjaira törtem a kijelzőjét. Egyáltalán nem tudtam használni, mivel a kis szilánkok vágták az ujjamat, és látni se láttam rajta semmit, szóval még csak adatot sem tudtam kinyerni a készülékből. Egy ismerősöm aztán ahogy látta hogy mekkora problémában vagyok azt mondta ne aggódjak, mert a https://iszereles.hu/ csapat biztosan hihetetlen gyorsan és maximális profizmussal meg fogja tudni oldani a problémámat. Nem is csalódtam. Ez a kis csapat látta hogy bajban vagyok és iszonyat gyors segítséget nyújtottak, ráadásul tökéletes eredménnyel, így fogadni tudtam a delegációt és intézni tudtam minden ezzel kapcsolatos feladatot is.